Image for Smukke, bæredygtige bambuskrus

Smukke, bæredygtige bambuskrus

5th juli 2017

Pukkas bambuskrus er fremstillet af verdens mest bæredygtige afgrøde pesticidfri bambusfibre og GMO-fri majsstivelse. Krusene er genanvendelige, nemme at bruge og opvaskemaskinevenlige.

Pukkas medstifter Tim Westwell forklarer;

"Der er en stigende interesse for urtete, og vi nyder virkelig at kunne hjælpe med at bringe folk tættere på naturen gennem en kop fuld af lækre økologiske frugter og urter. Da folk bliver mere interesserede i, hvordan naturen kan gavne vores helbred, føler vi, at vi har et ansvar for at sikre, at vi også nyder godt af naturen.

Plastik er et problem for miljøet, og vi er ivrige efter at minimere forbruget. Vores nye bambuskrus er et bæredygtigt alternativ til engangskrus, der giver al naturens godhed i hver kop uden at skade naturen på samme tid. "

Bambus, vi elsker dig

Bambus er verdens mest bæredygtige afgrøde. I modsætning til hårdttræ, som er væk for evigt når det er fældet, kan bambus skyde igen fra sit omfattende rodsystem, og det giver en endeløs fornyende ressource, som vokser op til to meter om dagen.

Desuden er bambus naturligt økologisk og kræver ingen gødning eller kemikalier for at gro. Bambus absorberer også drivhusgasser og producerer 35% mere ilt end tilsvarende træsorter.

Ingen undskyldning for at bruge engangskrus!

Den gennemsnitlige levetid for et engangskrus er ca. 13 minutter, og på grund af deres plastindhold genanvendes mindre end 1%. De, der er mærket som genanvendelige, kan faktisk kun genanvendes på særligt specialiserede faciliteter (af disse er der kun er to i hele Storbritannien).

Tal fra Storbritannien viser, at der smides 10.000 kopper ud hvert andet minut. I en periode på 30 år, giver det en anslået mængde på over 2 billioner pap-engangskrus som ender i skraldet. Det er 2.000.000.000.000 krus.

Pukkas bambuskrus er genbrugelige, genanvendelige, BPA- og phthalatfri. De er lavet af naturligt sterile bambusfibre kombineret med majsmel og en harpiks fremstillet af aminosyrer. Låget og "frakken" er lavet af silikone godkendt til fødevarer, som er varmeresistent, for at beskytte dine hænder.