Image for Pukkas Projekter

Pukkas Projekter

29th juli 2015

Vi er meget begejstrede over at have fået den økonomiske støtte til at kunne fortsætte vores indiske samarbejde med DICE* og AERF** om at opbygge en FairWild-certificeret leverandør-kæde af de centrale sorter af urter og planter som bruges indenfor Ayurveda.

Et af vores projekter støtter op om en bæredygtig indsamling af frugten fra Bibhitaki træet  i de Vestlige Ghat-bjerge (En af frugterne i vores Triphala blanding). Dette imponerende træ er hjem for den majestætiske næsehornsfugl, som er en af de mest karakteristiske fuglearter i området.

“108 Tree Species” Projektet

Hr. CMN Shasty, vores leverandør af mange af vores bedste økologiske ayurvediske urter, har mange jern i ilden. Han er en succesfuld økologisk landmand, forretningsmand og social iværksætter. Et af hans mest bemærkelsesværdige projekter er hans genopbygning og restaurering af et forladt oldtidstempel og et 60 hektar skovområde med udsigt til hans gård i Hosagunda i Sydindien.

Hr. CMN Shastys gård og skov ligger i de Vestlige Ghat-bjerge, som er et af verdens mest biologisk mangfoldige områder. Her kan man finde omkring 30% af Indiens samlede plante- og dyrearter.

Et andet projekt i Hosagunda som Pukka stolt støtter op om, er udplantningen af stiklinger fra 108 sjældne og udrydningstruede træsorter. De plantes i skoven rundt omkring templet hvert år i 5 år.

*The Durrell Institute of Conservation and Ecology

**Applied Environmental Research Foundation