Image for Pukkas Passion

Pukkas Passion

29th juli 2015

Pukka har en stor passion for og interesse i at forbedre livet hos alle, der kommer i kontakt med os, og vi ønsker at plante økologiske urter over hele verden. Vi bliver guidet af viden fra Ayurveda, samt en indsigt i traditionel urtemedicin og principperne indenfor bevarelse. Disse værdier bidrager til at inspirere og fastholde vores vision om at forbinde mennesker og planter, så vi kan være ”PUKKA” dvs. reelle, autentiske og ægte. Vi ønsker at fastholde det ægte i det vi gør, så vi kan være medbringende til en positiv forskel i vores verden.

Som en del af vores engagement og forpligtelse i at hjælpe mennesker til få et rigere og balanceret liv, er det centralt for os at drive Pukka på en etisk og bæredygtig måde, som tager hensyn til og respekterer forholdet mellem mennesker, planter og miljøet.

Mennesker

Vi samarbejder med tusindvis af familier, der dyrker økologiske urter. Familierne har ofte små stykker jord, de dyrker, så derfor arbejder vi tæt sammen med de små landbrug for at sikre dem en fair løn for deres arbejde.

Vi har et tæt forhold til de små landbrug og sørger for at vedligeholde kontakten år efter år, så det nære forhold til dem bevares. Det er centralt for os, at de og planterne bliver ved med at gro, styrkes og næres.  Det er meget berigende for os at opleve det producerende lokalsamfund blomstre op og styrkes, som tiden går.

Planter

Vi har brugt mange år på at udvælge de rette frø, jordbund, beliggenhed og høstmetoder for at dyrke økologiske planter og urter af allerhøjeste kvalitet. Vi besøger jævnligt de små landbrug og oplærer dem i økologisk og bæredygtigt landbrug, så vi sikrer, at de høje standarder bliver opretholdt.

Alt hos Pukka er:

-       Udviklet og produceret med de fineste økologiske ingredienser for at sikre maksimal styrke og virkning. For at sikre dette bruges GACP (Good Agricultural and Collection Practises)

-       Bæredygtigt og sporbart tilbage til kilden

-       Produceret i Storbritannien under de højeste standarder for medicinsk GMP (God fremstillingspraksis) og farmaceutiske standarder for sikkerhed og effektivitet.

-       Økologisk certificeret til EU/UK standard af Soil Association og i overensstemmende med US National Organic Programme (NOP)

Vores Jord

Vores mål er at være ansvarlige i alle vore handlinger. Vores forpligtelse og engagement over for miljøet og naturen gør, at vi:

-       Følger retningslinjer for ”best practise guidelines” (f.eks. FairWild Standarden, www.fairwild.com) så vi kan guide den bæredygtige indsamling af vilde planteingredienser og dermed arbejde hen mod en FairWild certificering af nogle produktlinjer.

-       Planter over 20 millioner planter og træer hvert år

-       Investerer i fornyende og bæredygtige energiprojekter

-       Arbejder med bønderne i langsigtede genetableringsprojekter, som også involverer beskyttelsen af truede sorter.

-       Bruger FSC certificerede og genanvendelige materialer